Sibiu – ISU Sibiu – 90 misiuni în ultimele 48 de ore

stiri redactie

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au răspuns, în ultimele 48 de ore, unui număr de 90 de solicitări venite pe numărul de urgență 112, după cum urmează:
 68 de cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave;
 1 accident rutier produs în data de 16.02.2021 pe drumul județean Sibiu Poplaca unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă. La fața s-au acordat îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de aproximativ 67 de ani care a fost transportat la UPU Sibiu, conștient cu traumatism cranio-facial.
 3 incendii dintre care 2 incendii manifestate primul la un autoturism, produs în data de 15.02.2021, pe autostrada A1 unde au ars mase plastice din compartimentul motor al unui autoturism și cel de-al doilea incendiu produs în această dimineață la un autocar în zona localității Șura Mare.
De asemenea, pompierii militari au intervenit în data de 15.02.2021, în jurul orei 21:30 pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la hornul unei case de locuit din str. Viile Sibiului. La fața locului forțele au constatat că hornul era inundat cu fum. S-a intervenit pentru răcirea zonei, înlăturându-se orice pericol.
 Având în vedere temperaturile scăzute înregistrate pe timpul nopții în ultima perioadă, echipajele SMURD din cadrul subunităților ISU Sibiu au efectuat un număr de 18 patrulări în care nu au fost identificate persoane fără adăpost.

Pompierii militari sibieni se află non-stop la datorie, mobilizați pentru gestionarea operativă a tuturor situațiilor de urgență și acordarea primului-ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vâlcea - ACȚIUNI DE PREVENIRE ȘI LIMITARE A INFECTĂRII CU VIRUSUL SARS-COV-2

În ultimele 24 de ore polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au continuat activitățile de prevenire și de verificare a modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă. Sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști, jandarmi, pompieri militari, polițiști locali și reprezentanți ai instituțiilor cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro