Sibiu – Intervenție a jandarmilor montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Bâlea

stiri redactie

Astăzi, 21 septembrie a.c., în jurul orei 13.00, printr-un apel 112, o femeie în vârstă de 35 de ani din Brașov a solicitat sprijinul jandarmilor montani,  întrucât aflându-se pe traseul montan către Bâlea Cascadă nu mai putea continua deplasarea din cauza faptului că nu avea echipamentul corespunzător zonei. 

După aproximativ 30 de minute, echipajul de jandarmerie a recuperat persoana în cauză și a condus-o în siguranță în zona Bâlea Cascadă. 

Din fericire, aceasta nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Le recomandăm turiștilor și iubitorilor de drumeții să nu plece singuri pe traseul montan, să folosească echipament adecvat zonei montane, să aleagă traseul în funcție de condiția fizică și să se informeze cu privire la dificultatea acestuia. 

În cazul în care se află într-o situație dificilă să solicite sprijinul jandarmilor montani. 

Jandarmeria Română, cu siguranță, pentru fiecare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiu - Vrei să devii asistent maternal în județul Sibiu? Iată ce trebuie să faci!

Dacă vrei să devii asistent maternal profesionist, acum este șansa ta! Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu își dezvoltă rețeaua de asistenți maternali și face o selecție în vederea atestării și angajării persoanelor interesate. Asistentul maternal profesionist este o persoană fizică, atestată, care asigură prin activitatea pe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro