Sibiu – Infracțiuni la regimul rutier

stiri redactie

La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 11,30, pe strada Mihai Eminescu din municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 69 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat.

Astfel, în cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 alinatul 2 din Codul Penal.

  •  

La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 20,00, pe strada Unirii din orașul Avrig, polițiștii au depistat o localnică în vârstă de 19 ani în timp ce conducea un autoturism fără a deține acest drept.

Tânăra era însoțită de către proprietarul autoturismului, tot un localnic, în vârstă de 20 de ani.

Pe numele tinerei, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis, iar proprietarul este cercetat penal pentru infracțiunea de încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu posedă acest drept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vâlcea - Evoluţia Covid 19, în cadrul SCJU

In data de 17.09.2020, situatia pacientilor confirmati Covid19 si internati in Spitalul Judetean de Urgenta Valcea se prezinta in felul urmator: La sectia Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Valcea se afla internati 69 pacienti confirmati Covid19:  5 sunt asimptomatici, 20 au forme usoare ale infectiei, 32 prezinta forme […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro