SIBIU – Începând cu data de 19.05.2021 elevii din 20 de unități de învățământ ale județului Sibiu vor desfășura orele la școală.

stiri redactie

Având în vedere HOTĂRÂREA nr. 48/18.05.2021 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu privind aprobarea scenariilor în cazul unităţilor de învăţământ din judeţul Sibiu, începând cu data de 19.05.2021 elevii din 20 de unități de învățământ ale județului Sibiu vor desfășura orele la școală.

            În urma acestei hotărâri s-au stabilit următoarele modificări de scenariu:

  • din scenariul 2 în scenariul 1 (rata de incidență cel mult egală cu 1 la mie): 20 de unități de învățământ din U.A.T.-urile: Apoldu de Jos, Bârghiș, Iacobeni, Loamneș și Șura Mică – toți preșcolarii și elevii vor merge fizic la școală (456 elevi);
  • din scenariul 1 în scenariul 2 (rata de incidență peste 1 la mie): 8 de unități de învățământ din U.A.T.-urile: Porumbacu de Jos și Șeica Mică – preșcolarii, elevii din ciclul primar și cei din clasele a VIII-a, se vor prezenta la școală cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie (106 elevi).

Drept urmare mâine, 19.05.2021, în județul Sibiu un număr de 19 279 elevi (29,80%)  desfășoară orele în sistem online în unitățile de învățământ din U.A.T.-urile aflate în scenariul 2, în conformitate cu hotărârea nr. 46 din 14.05.2021 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu privind aprobarea scenariului de funcționare a unităților de învățământ din județul Sibiu în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Precizari de la IJP

În urma informațiilor apărute în spațiul public referitoare la o anchetă în care sunt vizați mai mulți polițiști din cadrul I.P.J. Sibiu, Compartimentul Relații Publice este abilitat să comunice următoarele: Asigurăm comunitatea sibiană că instituția noastră are toleranță zero față de actele de corupție, context în care conducerea I.P.J. Sibiu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro