Sibiu – Încep lucrările de modernizare a canalizării pluviale pe strada Hațegului

stiri redactie

Lucrările de reabilitare a cartierului Ștrand continuă, din această săptămână începând lucrările de modernizare a conductei colectoare pentru canalizarea pluvială de pe strada Hațegului.

Această lucrare are ca scop îmbunătățirea capacității de preluare a apei de ploaie, zona fiind inundată în repetate rânduri în cazul unor ploi abundente, semn că această canalizare trebuia redimensionată pentru a face față cantităților mari de apă. Conducta va fi ulterior cuplată cu cea realizată în același scop pe strada Maramureșului, printr-o investiție a SC Apă Canal SA.

În perioada lucrărilor, septembrie – noiembrie 2020, circulația pe strada Hațegului se va închide complet, carosabilul fiind afectat de săpăturile necesare introducerii unei tubulaturi de mari dimensiuni. Pietonii vor putea circula în continuare pe trotuare spre locuințe sau spre unitățile de învățământ de pe această stradă, pentru că acestea nu vor fi afectate de lucrări.

La finalul lucrărilor de introducere a noilor conducte, carosabilul și trotuarele vor fi complet refăcute, strada Hațegului făcând parte din proiectul mai amplu de modernizare a zonei de blocuri din cartierul Ștrand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiu - Primăria Sibiu a obținut finanțare europeană pentru extinderea școlii Regele Ferdinand

ADR Centru a anunțat Primăria Sibiu că proiectul depus pentru obținerea fondurilor europene pentru extinderea Școlii gimnaziale Regele Ferdinand și construcția unei săli de sport a fost aprobat, trecând de evaluarea tehnică și financiară. Astfel, proiectul intră în linie dreaptă pentru semnarea contractului de finanțare din fonduri europene nerambursabile, având […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro