SIBIU – Evaluarea naţionlă

Peste 170.000 de absolvenți ai clasei a VIII-a au susținut  cea de-a doua probă scrisă  a examenului de  Evaluare  Națională  (sesiunea 2-27 iunie 2020)

Peste 10 000 de absolvenți ai clasei a VIII-a au susținut  proba scrisă de Limbă și literatură maternă din cadrul Evaluării Naționale (sesiunea 2-27 iunie 2020) la nivel național

Astăzi, 18 iunie, 360 de absolvenți ai clasei a VIII-a, care au studiat într-o limbă a minorităților naționale,  au susținut proba scrisă la disciplina Limba și literatura maternă, la nivelul județului Sibiu.

La această probă scrisă au fost prezenți 352 candidați, iar 8 nu s-au prezentat la examen. Nu au existat candidați care să aibă temperatura peste maximul admis și nici elevi eliminați pentru tentativă de fraudă.  

Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Limba și literatura maternă vor fi publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00.

Primele rezultate vor fi afișate luni, 22 iunie, până la ora 14:00. Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 22 iunie (în intervalul orar 16:00 – 19:00) și 23 iunie (în intervalul orar 8:00 – 12:00). În acest caz, al depunerii contestațiilor, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi anunțate sâmbătă, 27 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Reabilitare și modernizare DJ141Mediaș - Moșna - Pelișor - Bârghiș

CONSILIUL JUDEȚEAN SIBIU are deosebita onoare de a anunța stadiul proiectului Reabilitare și modernizare DJ141Mediaș Moșna – Pelișor – Bârghiș, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 6-Îmbunătăţireainfrastructurii rutiere de importanţă regională, Prioritatea de Investiţie 6.1-Stimularea mobilităţii regionale prin conectareanodurilor secundare şi terţiare la infrastructura TEN-T, inclusiv a nodurilor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro