Sibiu-Dortmund din toamna

Hila Ovidiu

Din octombrieAeroportul International Sibiu deschide o noua ruta. Aceasta va face legatura cu aeroportul din Dortmund, Germania.

aeroportNoua ruta este programata pentru deschidere in data de 26 octombrie. Va face legatura intre Sibiu si Dortmund. Castigatorul cursei este aceeasi companie care leaga si sibiul de Londra-Luton. Cursa va pleca de doua ori pe saptamana, miercurea si duminica, dar daca va exista cerere mae va fi posibila cresterea numarului de zboruri. Dortmundul este cea de-a doua destinatie deschisa anul acesta de pe aeroportul sibian. Noua ruta vine in urma finalizarii procedurii de selectie publica a ofertelor in vederea acordarii de ajutor financiar pentru deschidere de noi rute cu plecare de pe Aeroportul International Sibiu. Biletele au fost deja puse in vanzare iar preturile pornesc de la 109 lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Liber la scaldat

Apele de imbaiat din judet nu prezinta niciun pericol pentru populatie. Aceasta este concluzia unui studiu realizat de catre cei de la Directia de Sanatate Publica. Acestia anunta controale pe toata perioada verii. Pe timp de vara, la temperaturi cum au fost cele din ultimele zile, balaceala parca devine indispensabila. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro