SIBIU – DONEAZĂ SÂNGE, SALVEAZĂ O VIAȚĂ!

stiri redactie

În ultima perioadă, în spațiul public s-au înmulțit apelurile de implicare voluntară și ajutorare a semenilor aflați în suferință, pentru care un strop de sânge înseamnă salvarea vieții.

Jandarmii sunt parte a comunității și participă constant la campaniile sociale inițiate de diferiți reprezentanți ai societății, iar de această dată, Jandarmeria Română s-a alăturat Patriarhiei Române, în efortul comun de a aduce speranță și încredere celor a căror viață depinde de un gest atât de simplu: acela de a dona sânge.

Având în vedere lipsa de sânge care se resimte în această perioadă, pentru a oferi ajutorul celor care au nevoie, în zilele de 15 și 16 iulie a.c., 13 jandarmi sibieni au donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină din municipiul Sibiu.

    Sperăm ca exemplul nostru să fie urmat și de alți oameni și împreună să contribuim la îndeplinirea unei misiuni nobile – salvarea unei vieți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VÂLCEA - Covid 19, la SCJU

In data de 16.07.2020, situatia pacientilor confirmati Covid19 si internati in Spitalul Judetean de Urgenta Valcea se prezinta in felul urmator: La sectia Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Valcea se afla internati 28 pacienti confirmati Covid19:  1 asimptomatic, 5 au forme usoare ale infectiei si 22 prezinta forme […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro