SIBIU – DACĂ L-AȚI VAZUT, ANUNȚAȚI URGENT POLIȚIA!

stiri redactie

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 45 de ani care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 11 iunie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la data de 8 iunie a.c., fratele său, CRÂȘMARIU ȘTEFAN,  în vârstă de 45 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, jud. Sibiu, a plecat voluntar de la domiciliu, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 182 cm, greutate 80 de kg, ochi căprui, păr cărunt.

În momentul plecării, bărbatul purta un tricou de culoare negru, geacă de fâș de culoare gri, pantoloni tip jeans de culoare albastru, adidași de culoare negru. 

Semne particulare: prezintă o zgârietură in zona frunții.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - CJ Sibiu a lansat licitația pentru reabilitarea și modernizarea Centrului Școlar pt. Educație Incluzivă Mediaș

Pentru îmbunătățirea infrastructurii educaționale speciale din județul Sibiu, Consiliul Județean Sibiu a demarat procedura de achiziție publică pentru servicii de proiectare, asistență tehnică și execuția lucrărilor în cadrul proiectului ”Reabilitare, modernizare și dotare a Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Mediaș. Proiectul este realizat cu sprijinul fondurilor europene, atrase de către […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro