SIBIU – DACĂ L-AȚI VAZUT, ANUNȚAȚI URGENT POLIȚIA!

stiri redactie

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 59 de ani care a plecat de la
domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.
În seara zilei de 10 iunie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la data de 9 iunie a.c., tatăl său, NISTOR DUMITRU, în vârstă de 59 de ani, din localitatea Vurpăr, jud. Sibiu, a plecat voluntar de la domiciliu, fără a mai reveni. Semnalmente: ochi căprui, păr grizonat, scurt. În momentul plecării, bărbatul purta o cămașă de culoare verde-închis cu carouri de culoare neagră, o vestă din tercot de culoare gri, o pereche de pantaloni tip jeans de culoare neagră, o șapcă din material textile de culoare neagră. Nu se cunosc eventuale semne particulare.
Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Începe construcția unei noi creșe în cartierul Țiglari, lângă grădinița 36, pe str. Constructorilor

“Creăm 90 de locuri noi pentru antepreșcolariîntr-o clădire nouă, modernă, pe care o vom dota cu tot ce e necesar. Am semnat contractul pentru construcția unei creșe în cartierul Țiglari, investiția însumând 4,5 milioane de lei pe care i-am obținut din fonduri europene. În scurt timp semnăm și contractul pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro