Sibiu – DACĂ AȚI VĂZUT-O, ANUNȚAȚI URGENT POLIȚIA! – ACTUALIZARE

Azi, în jurul orei 11,30, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au depistat-o pe minora Boldijar Gheorghina Maria pe raza municipiului Sibiu.

Minora nu a fost victima niciunei infracțiuni și a fost încredințată reprezentanților DGASPC Sibiu.

ŞTIRE INIŢIALĂ

Poliţiştii sibieni caută o minoră  în vârstă de 13 ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din localitatea Saroș pe Târnave, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestei minore sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 6 septembrie  a.c., o femeie din municipiul Sibiu a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, la data de 30.08.2020, fiica sa BOLDIJAR GHEORGHINA MARIA,  în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă la cerșit, în municipiul Sibiu, fără a mai reveni. 

Semnalmente: înălțime 1,56 m, greutate 40 kg, ochi căprui, păr drept, blond roșcat, de lungime medie.

La data dispariției purta colanți de culoare maro animal – print și un maiou de culoare albă.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră  sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vâlcea - BĂRBAT DIN MĂLDĂREȘTI, REȚINUT DE POLIȚIȘTI

La data de 06 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliției Rurală Măldărești au fost sesizați prin apel 112 de o femeie din comuna Măldărești cu privire la faptul că, aceasta a fost agresată fizic de soțul ei. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro