SIBIU – CERCETAȚI ÎN STARE DE AREST PENTRU FAPTE COMISE CU VIOLENȚĂ

Trei persoane sunt cercetate penal pentru amenințare și lovire sau alte violențe, pentru doi dintre suspecți s-a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. Suspecții au amenințat și agresat un bărbat, fără motiv, pe stradă, în localitatea Poplaca.

La data de 13 iunie, în jurul orei 2055, ca urmare a unui apel 112, Secția nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr a intervenit în localitatea Poplaca unde în urma unei altercații o persoană a fost agresată, fiind inconștientă pe partea carosabilă.

La fața locului s-a deplasat cu celeritate un echipaj de poliție, din primele cercetări fiind stabilit că trei bărbați, în vârstă de 57 de ani, 35 de ani și 31 de ani, membrii ai aceleiași familii, în timp ce se aflau în incinta unui magazin din Poplaca, aparent fără nici un motiv, au agresat un bărbat în vârstă de 31 de ani, din aceeași localitate, aplicându-i repetate lovituri cu pumnii și picioarele și lăsându-l inconștient pe jos.

Victima a fost transportată la U.P.U. Sibiu.

În timp ce polițiștii desfășurau activități specifice de cercetare la fața locului, aceeași trei bărbați i-au adresat amenințări unui alt localnic, polițiștii intervenind prompt și solicitând totodată, intervenția polițiștilor de la Serviciul de Acțiuni Speciale („mascați”), având în vedere că doi dintre bărbați aveau asupra lor obiecte contondente (bâte).

În baza probelor administrate, cei trei bărbați au fost reținuți de către polițiști pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu, iar la data de 14 iunie au fost prezentați instanței care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru doi dintre ei și cercetarea sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile a celui de-al treilea.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare, fapte prevăzute și pedepsite de 193 alin.2, respectiv art. 206 alin.1 Cod Penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VÂLCEA - INFRACȚIUNI LA REGIMUL RUTIER

În dimineața zilei de 13 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Călimănești au oprit pentru control pe Drumul Național 7, pe raza orașului Călimănești, un autoturims condus de un bărbat de 39 de ani, cetățean tunisian. În urma testării bărbatului cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemiei de 0,84 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro