SIBIU – Avansări în grad la ISU Sibiu

stiri redactie

Astăzi, 02 august 2021, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a avut loc festivitatea de înaintare în gradul următor, la termen, a unui număr de 86 de cadre militare, dintre care 7 ofițeri și 79 de subofițeri, care au primit, astfel, recunoaşterea abnegaţiei faţă de profesia nobilă pe care şi-au ales-o.
În cadrul ceremoniei au fost prezentate ordinele de avansare în grad ale militarilor care îndeplinesc condiţiile legale și le-au fost înmânate noile grade militare, motiv de bucurie, mândrie și satisfație profesională.
Cei 79 de subofițeri pompieri militari avansați la termen au primit noile grade după cum urmează: 11 gradul de plutonier adjutant şef, 50 gradul de plutonier adjutant, doi gradul de plutonier major şi 16 gradul de plutonier.
Dintre cei șapte ofițeri, unul a primit gradul de maior, doi gradul de căpitan și alți patru gradul de locotenent.
Inspectorul șef al I.S.U. SIBIU, domnul locotent-colonel Trefaș Lucian le-a mulțumit colegilor pentru munca depusă în sprijinul cetățenilor și i-a felicitat pentru profesionalismul dovedit în îndeplinirea misiunilor încredințate.
Le urăm succes colegilor noștri în parcurgerea tuturor etapelor specifice carierei militare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Harap Alb se vede pentru ultima dată în acest an, la Teatrul Gong!

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă în acest final de săptămână unul dintre cele mai premiate spectacole de la Sibiu. Distins cu premiile pentru regie și reteatralizarea unui text clasic în cadrul Festivalului Internațional „ImPuls” de la București, dar și premiul pentru cea mai bună scenografie în cadrul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro