SIBIU – AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE LA ACADEMIA DE POLIȚIE

stiri redactie

Academia de Poliția “Alexandru Ioan Cuza” din București a început sesiunea de înscriere pentru participarea la concursul de admitere, sesiunea 2020.

Cererea de înscriere se depune în perioada 17 – 27 iulie a.c., inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 0900 – 1900, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, situat în municipiul Sibiu, str. Revoluției, nr. 4 – 6, jud. Sibiu.

La Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu se pot înscrie candidații care îndeplinesc condițiile legale și criteriile specifice de recrutare și care dețin domiciliul sau reședința pe raza județului Sibiu, conform datelor din cartea de identitate.

Relații suplimentare se pot obține:

  • la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, la numărul de telefon 0269/208318;
  • pe site-ul instituției noastre sb.politiaromana.ro, secțiunea Carieră, sub-secțiunea Admitere instituții învățământ sau
  •  pe site-ul oficial al Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” din București www.academiadepolitie.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VÂLCEA - MANDATE DE EXECUTARE A PEDEPSEI ÎNCHISORII, PUSE ÎN APLICARE DE POLIȚIȘTI

Polițiștii din Berbești au depistat pe raza comunei Mateești, un bărbat, de 30 de ani, condamnat la pedeapsa închisorii de 1 an și 6 luni, pentru comiterea infracțiunii de ”conducerea unui vehicul pe drumurile publice, fără permis de conducere”. La data de 17 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Berbești, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro