SIBIU – Atenție șoferi! CJ Sibiu a montat calmatoare de viteză pe DJ 106 Sibiu- Agnita

stiri redactie

Consiliul Județean Sibiu prin SC Drumuri și Poduri SA  a montat pe DJ 106 Sibiu- Agnita, în zona cartierului Bavaria, trei calmatoare de viteză, pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere în acea zonă.

”Participanții la trafictrebuie să conducă preventiv. Având în vedere că pe DJ 106 Sibiu – Agnita, în zona cartierului Bavaria,  au fost frecvente accidentele rutiere, la recomandarea Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu, am decis împreună cu specialiștii din cadrul Direcției Tehnice CJSibiu să montăm aceste calmatoare, pentru ca șoferii să reducă viteza de deplasare și astfel să se evite riscul produceriiaccidentelor  de circulație”, a precizat președinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean.

În următoarea perioada,pentru siguranța participanților în trafic, Consiliul Județean Sibiu va monta calmatoare de viteză și pe alte drumuri județeneunde riscul de producere al accidentelor rutiere este ridicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Printul Philip, sotul reginei Elisabeta a II-a, a incetat din viata

Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a, a murit la vârsta de 99 de ani, a anunțat Palatul Buckingham.Prințul s-a căsătorit cu prințesa Elisabeta în 1947, cu cinci ani înainte de a deveni regină, și a fost cel mai longeviv consort regal din istoria britanică.Într-o declarație din Palatul Buckingham se […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro