SIBIU – Amenajarea Lacului lui Binder pentru sport și agrement, în linie dreaptă

stiri redactie

În maxim 8 luni Lacul lui Binder va fi dat în folosință. Primăria Sibiu, prin intermediul Serviciului Baze Sportive, a semnat contractul pentru realizarea lucrărilor rămase de executat. Reamintim că prin contractul inițial, care nu a putut fi dus la bun sfârșit de firma contractată, s-a reușit finalizarea majorității lucrărilor de infrastructură precum curățarea lacului, amenajarea parcărilor, a împrejmuirilor și aleile pietonale, amplasarea pavilionului multifuncțional, a pavilioanelor de pe plajă și a clădirii de la intrarea în complex, etc. După rezilierea acestui contract Primăria Sibiu a fost nevoită să organizeze o nouă procedură de achiziție pentru contractarea lucrărilor rămase de executat.

Contractul pentru finalizarea lucrărilor a fost semnat cu firma SC Modular Plus SRL din Sibiu, valoarea acestuia fiind de 5,38 milioane de lei. În primele 5 luni firma menționată va executa lucrările prevăzute în contract, iar în următoarele 3 luni se va ocupa de autorizarea ISCIR a instalațiilor, pentru siguranța utilizatorilor.

Lucrările prevăzute a fi realizate prin contract:

REAMINTIM scopul acestei investiții: Prin lucrările executate de Primăria Sibiu, Lacul lui Binder se va transforma dintr-o zonă urbană neutilizată, într-un spațiu pentru sport și agrement. Până la finalul acestui an, Lacul lui Binder va oferi sibienilor posibilități pentru:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - DN 1, in zona km. 283+500, Avrig, trafic ingreunat

DN 1, in zona km. 283+500, Avrig, trafic ingreunat din cauza pietrisului cazut dintr-o semiremorca, intins pe o portiune de aprox 700 de metri.Recomandam conducatorilor auto sa circule cu viteza redusa si sa respecte indicatiile politistilor rutieri aflati la fața locului.Partea carosabila urmeaza a fi curatata.Soferul autocamionului condus spre BV, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro