SIBIU – ACTIVITĂŢI DEDICATE ZILEI DE 9 MAI – SIBIU 2021

stiri redactie

Structurile militare din garnizoana Sibiu, în colaborare cu autorităţile publice locale şi Mitropolia Ardealului, vor organiza, duminică, 9 mai, la „Monumentul ostaşului din toate timpurile”, amplasat în faţa Cercului Militar, o serie de manifestări dedicate Zilei Independenţei de Stat a României, Zilei Uniunii Europene şi Zilei Victoriei Naţiunilor Unite în cel de-Al Doilea Război Mondial.

Activităţile vor debuta la ora 09.50 cu un program artistic susţinut de Muzica Militară a Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” şi vor continua, la ora 10.00, cu ceremonia militară în cadrul căreia se va oficia slujba religioasă de cinstire a memoriei eroilor neamului şi se vor depune coroane şi jerbe de flori.   

     Totodată, cu oceastă ocazie, poate fi vizitată, în perioada 7 – 13 mai, expoziția foto-documentară dedicată zilei de 9 mai, expusă în cadrul Cercului Militar Sibiu.

***

Desfăşurarea activităţiilor a fost adaptată actualului context pandemic, fiind luate măsurile de protecţie sanitară şi distanţare fizică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Skatepark-ul din Sibiu se extinde cu o nouă instalație

„Ca urmare a solicitării pe care tinerii utilizatori ai parcului mi-au transmis-o, vom amenaja o nouă instalație în skatepark-ul de lângă Piața Obor: un foampit, util și mai sigur pentru cei care învață sportul. Va fi singura instalație de acest tip din țară situată într-un spațiu deschis și cu acces […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro