SIBIU – Activități de informare a turiștilor ale IJJ

stiri redactie

Jandarmii montani din cadrul Postului Montan Păltiniș au desfășurat activități de informare a turiștilor și proprietarilor de pensiuni/hoteluri de pe raza stațiunii cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte într-o situație în care este constatată prezența unui animal sălbatic.
Activitățile au fost desfășurate în cadrul unei campanii de prevenire și conștientizare, în colaborare cu Consiliul Județean Sibiu. Menționăm faptul că jandarmii montani desfășoară permanent astfel de activități de informare a turiștilor cu privire la comportamentul adecvat în situațiile în care siguranța lor poate fi pusă în pericol, fie că vorbim despre prezența unui animal periculos sau alte împrejurări dificile cu care se pot întâlni pe traseele turistice. Le reamintim turiștilor că pot solicita ajutorul jandarmilor montani prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

133 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2

Până astăzi, 10 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.079.427 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.043.604 pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 133 cazuri noi de persoane infectate cu SARS […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro