SIBIU – Activităţi ale IJP

stiri redactie

Reținut și cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj

La data de 14 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au reținut un localnic în vârstă de 49 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj.

În fapt, bărbatul este bănuit că, în perioada martie – aprilie a.c., ar fi amenințat o femeie din aceeași localitate că îi va dezvălui soțului acesteia faptul că au întreținut relații sexuale dacă femeia nu-i va returna o sumă de bani pe care, împreună cu soțul, o împrumutaseră de la presupusul autor.

În vederea probării activității infracționale a persoanei în cauză, sub coordonarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Sibiu, la data de 14 aprilie a.c. polițiștii au desfășurat o percheziție la domiciliul bărbatului, în orașul Agnita, ocazie cu care au fost ridicate mai multe medii de stocare.

De asemenea, față de bărbat s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Acțiunile polițiștilor derulate în această cauză penală au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Agnita, sub coordonarea Parchetului  de pe lângă Judecătoria Agnita.

UPDATE: Reținut și cercetat penal după ce ar fi furat o drujbă

La data de 13 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Săliște, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În urma prezentării bărbatului în fața instanței, judecătorul de drepturi și libertăți a hotărât arestarea preventivă a presupusului autor al faptei pentru o perioadă de 30 de zile.

În prezent, persoana în cauză este încarcerată în Centrul de Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu.

UPDATE: Plecare voluntară Maxim Maria Ionela

În seara zilei de 14 aprilie a.c., minora a revenit la domiciliu. Din investigațiile efectuate rezultă că minora nu a fost victima unei infracțiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Lucrări la rețeaua de apă, cu afectarea furnizării în zona Drumul Ocnei - Veterani

Apă Canal Sibiu SA anunță că vineri, 16 aprilie ac, între orele 09,00 – 14,00, vor fi executate lucrări de deviere a unui tronson al rețelei de distribuție a apei potabile de pe strada Drumul Ocnei din municipiul Sibiu.             În intervalul orar menționat, se va sista furnizarea apei pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro