SIBIU – Acţiuni ale IJP

stiri redactie

Măsuri privative de libertate

          În cursul zilei de ieri, bărbatul de 23 de ani din Covasna, reținut pentru 24 de ore de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

***

          În cursul zilei de ieri, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă și tânărul de 18 ani implicat în accidentul rutier mortal produs la data de 13.06.2021, pe DJ 142 B, în afara municipiului Mediaș, fiind dispusă împotriva sa măsura arestului la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - SITUAȚIA PERSOANELOR VACCINATE ÎMPOTRIVA COVID-19 ÎN DATA DE 17 IUNIE 2021 LA NIVELUL JUDEȚULUI SIBIU

De la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent, la nivelul județului Sibiu s-au administrat 228.772 doze de vaccin împotriva SARS-CoV-2, în cadrul etapei I și etapei a II-a din Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 în România. Până la momentul de față au fost imunizate, în total, 120.558 persoane […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro