SIBIU – Acţiuni ale IJP

stiri redactie

La data de 15 iunie a.c., în jurul orei 14,00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului, aflați în serviciul de supraveghere și control al traficului rutier pe raza localității Miercurea Sibiului, pe DN 1, au observat că șoferul unei autoutilitare a oprit la vederea echipajului de poliție, la o distanță de 75 – 80 de metri.

Din autoutilitară au coborât atât conducătorul auto, cât și pasagerul din dreapta, s-au deplasat în spatele autoutilitarei, s-au urcat în autovehicul schimbând locurile inițiale, după care și-au continuat deplasarea spre echipajul de poliție.

Polițiștii au oprit autoutilitara, au identificat ambii ocupanți și au constatat că persoana care condusese inițial, un bărbat în vârstă de 51 de ani, domiciliat în județul Alba are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

În consecință, polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat.

La data de 15 iunie a.c., în jurul orei 18,00, polițiștii Postului de Poliție Brădeni din cadrul Secției de Poliție Rurală Agnita au oprit pentru control un moped condus pe strada Mihai Eminescu din orașul Agnita de către un localnic în vârstă de 15 ani.

Deoarece acesta nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 1 din Codul Penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Se fac angajări la Apă Canal

APĂ CANAL SIBIU  S.A. angajează pentru : LABORATOR APE UZATE    LABORANT  CHIMIST – cod COR 311101 – 2 posturi      Cerinţe: – studii medii de specialitate – chimie; – experienţă laborator minim 1 an; – cunoştinţe de operare PC; – abilități de a lucra în echipă; – permis conducere categ.B LABORATOR ANALIZE […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro