SIBIU – Acţiuni ale IJP

stiri redactie

Urmărit internațional depistat de polițiștii șelimbăreni

La data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 19,00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru control un autoturism condus pe raza localității Mohu de către un localnic în vârstă de 52 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul este urmărit internațional după ce autoritățile judiciare austriece au emis pe numele său un mandat european de arestare.

Bărbatul este cercetat penal pentru săvârșirea de fapte cu violență, pe teritoriul Austriei.

Persoana în cauză a fost reținută 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată instanței în vederea confirmării mandatului european de arestare.

Condamnat pentru infracțiuni la regimul rutier

La data de 22 aprilie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Orlat au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Săliște pe numele unui sibian în vârstă de 34 de ani.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse cu închisoarea de 1 an și 4 luni după ce a fost găsit vinovat de săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat sau neînmatriculat.

Sibianul a fost încarcerat în Penitenciarul Aiud.

În viteză spre dosar penal

La data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 22,00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au depistat un autoturism condus pe strada Aurel Vlaicu cu viteza de 115 km/h.

În urma verificărilor efectuate după oprirea autoturismului în cauză, polițiștii au constatat că la volan se află un tânăr în vârstă de 21 de ani, domiciliat în Brateiu, al cărui drept de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are acest drept suspendat.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Problemele de pe strada Trifoiului din Sibiu, semnalate de locuitorii zonei. Imagini trimise pe adresa redactiei

Sunt un locatar al strazii Trifoiului din Sibiu!Va scriu in speranta ca ma puteti ajuta in problema pe care nu doar eu o am,ci si alti vecini si locuitori ai orasului!Problema suna cam asa:Dupa 8-10 ani de sesizari nenumarate facute la Primaria Sibiu,aceasta strada nu a fost nu a fost […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro