SIBIU – Acţiuni ale IJP

stiri redactie

Reținuți și cercetați pentru comiterea de fapte cu violență

La data de 10 martie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au reținut patru bărbați, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, cei patru bărbați, cu vârsta cuprinsă între 17 și 50 de ani, domiciliați în comuna Rășinari, sat Prislop, sunt bănuiți că, la data de 25 februarie a.c., pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, ar fi agresat un tânăr în vârstă de 23 de ani, din aceeași localitate, lovindu-l cu pumnii și picioarele, dar și cu un obiect contondent din lemn.

În urma administrării probatoriului în cauză, la data de 10 martie a.c., polițiștii au aplicat față de presupușii agresori măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați instanței în vederea aplicării unei măsuri preventive.

          Cercetările continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Fără permis, pe Valea Oltului

La data de 10 martie a.c., în jurul orei 03,00, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier Sibiu au oprit pentru control o autoutilitară transport marfă condusă pe DN 7 de către un bărbat în vârstă de 44 de ani, din județul Dâmbovița.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce, pe numele acestuia fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Bărbatul era însoțit de către proprietarul autoutilitarei, în vârstă de 50 de ani, din București, acesta cunoscând faptul că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Pe numele proprietarului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de încredințare.

Fără drept, la volan

La data de 10 martie a.c., în jurul orei 17,00, în localitatea Tălmaciu, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 105G de către un tânăr în vârstă de 23 de ani, din județul Vâlcea.

Din verificările efectuate a rezultat că dreptul vâlceanului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat, pe numele său fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal.

Din seria ilegalități în trafic…

La data de 10 martie a.c., în jurul orei 19,40, pe DN 1, km. 295, Hula Bradului, polițiștii B.D.N.E. din cadrul Serviciului Rutier Sibiu au depistat un conducător auto care a efectuat manevra de depășire neregulamentară, încălcând marcajul continuu care separă cele două direcții de mers.

După oprirea autoturismului în cauză, polițiștii au constatat că la volan se afla un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Porumbacu de Jos, al cărui drept de a conduce autovehicule pe drumurile publice este anulat.

Pe numele șoferului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal.

Un șofer, două ore, două dosare penale

La data de 10 martie a.c., în jurul orei 19,30, pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Sibiu au depistat un tânăr în vârstă de 25 de ani, din județul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept.

În cauză s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Peste două ore, tot în municipiul Sibiu, același șofer a fost depistat din nou conducând autoturismul pe strada Nicolae Iorga.

Și de această dată s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Cercetările continuă la nivelul Secției 1 Poliție Urbană Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

NAŢIONAL - 27 de cetăţeni din Afganistan şi Pakistan depistați de poliţiştii de frontieră arădeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctelor de Trecere a Frontierei Vărşand şi Nădlac II – judeţul Arad, au depistat douăzeci şi şapte de cetăţeni din Afganistan şi Pakistan care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în automarfare. În data de 10.03.2021, în jurul orei 12.40, la Punctul de Trecere a Frontierei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro