SIBIU – Acţiune specială de colectare a deşeurilor electrice

Asociația RoRec, alături de Primăria Municipiului Sibiu și de operatorul local partener organizează în luna iunie o acțiune specială de colectare a deșeurilor electrice.Aceasta face parte dintr-o amplă campanie organizată cu ocazia Zilei Mediului în peste 20 de județe din țară.

În Sibiu, programul de colectare se desfășoară între 2-15 iunie prin Serviciul de preluareși ridicare a deșeurilor electrice de la domicilii și sedii de firme sau instituții sau prin depunerea deșeurilor la Centrul de Colectare DEEE Sibiu, Str. Henri Coandă nr. 69.

Vrei să participi și să scapi de deșeurile electrice? Sună la 0800.444.800 sau intră pe www.colecteaza.ro și află care cum te poți debarasa responsabil și corect de aceste deșeuri și ce premii sunt puse la bătaie!

Cu un simplu apel la TelVerde 0800.444.800 (gratuit din orice rețea de telefonie mobilă sau fixă) sau prin completarea formularului de pe colecteaza.ro puteți face curat în casele și birourile dumneavoastră, eliberându-le de aparate electrice și electronice inutile. Și puteți câștiga premii de la partenerii programului!

Cetățenii care au de predat deșeuri electrice sunt invitați să sune de luni până vineri – între orele 9.00-17.00 – la numărul gratuit 0800.444.800 sau să plaseze o comandă de preluare pe formularul de comenzi online colecteaza.ro. De asemenea, în perioada 02.06.-15.06.2020, de luni până vineri între orele 09.00.-17.00, iar sâmbăta 06.06.2020 și 13.06.2020,între orele 08.30-16.30, deșeurile electrice vechi sau stricate pot fi predate direct la Centrul de Colectare DEEE din Sibiu, str. Henri Coanda,nr.69.

Firmele și instituțiile care doresc să caseze echipamentele electrice și electronice în conformitate cu legislația în vigoare ce vizează managementul deșeurilor, pot da comandă atât prin TelVerde cât și online, pe colecteaza.ro Pentru instituții și firme se oferă documentația necesară raportărilor fiscale și juridice.

Echipele operatorilor locali parteneri vă vor suna în maximum trei zile lucrătoare de la plasarea comenzii, pentru a stabili ziua și intervalul orar de ridicare a deșeurilor.

Important!Membrii echipajelor care ridică deșeurile de la domiciliu sau de la birouri operează în conformitate cu măsurile anti COVID-19: păstrează distanța minimă obligatorie față de deponenți, sunt echipați cu măști de protecție și mânuși, au mașinile dotate cu geluri și șervețele dezinfectante pe care le folosesc înainte și după fiecare preluare a unei comenzi. Iar cetățenii care vor preda deșeurile sunt rugați să poarte mască în momentul predării deșeurilor și al completării taloanelor de participare la campanie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Activități cu publicul în condiții de siguranță la Biblioteca ASTRA Sibiu

Ca urmare a dispozițiilor prevăzute odată cu instituirea stării de alertă, Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu a reluat programul cu publicul în contextul epidemiologic actual, respectând siguranța utilizatorilor și a angajaților bibliotecii. Pentru următoarea perioadă, vor fi respectate cu strictețe normele impuse de autorități, astfel încât să fie prevenită răspândirea infecțiilor. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro