SIBIU – ACȚIUNE „BLITZ” PE LINIE RUTIERĂ

stiri redactie

                    Polițiștii rutieri din Vâlcea au acționat în perioada 26 iulie-  1august a.c., pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere în vigoare.

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au acționat în județul Vâlcea, pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere, fiind aplicate 112 de sancțiuni contravenționale, dintre care 94 au fost aplicate conform prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulație rutieră pe drumurile publice și 50 pentru alte abateri constatate.

De asemenea, au fost reținute 12 permise de conducere și au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

Totodată, au fost înregistrate 2 infracțiuni tot la regimul rutier, respectiv 1 pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor subtanțe și 1 pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Avansări în grad la ISU Sibiu

Astăzi, 02 august 2021, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a avut loc festivitatea de înaintare în gradul următor, la termen, a unui număr de 86 de cadre militare, dintre care 7 ofițeri și 79 de subofițeri, care au primit, astfel, recunoaşterea abnegaţiei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro