SIBIU – Accident rutier pe DN1, in apropiere de sensul giratoriu PC Vestem

stiri redactie

Pe fondul nepăstrării distantei regulamentare in mers, un sibian de 52 de ani, in timp de conducea un microbuz a accidentat ușor mașina care circula in fata sa, producând o coliziune in lanț in care au fost implicate, in total, 4 autoturisme. Accidentul rutier s-a produs pe sensul de mers Sibiu -Vâlcea, fiind afectat traficul pe o singura banda. Un copil de 12 ani din una din mașini a fost ușor rănit. Polițiștii Serviciului Rutier continua cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările in care s-a produs acest accident.

ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj SMURD împreună cu un echipaj SAJ, pe raza localității Veștem, ca urmare a producerii unui accident rutier. Echipajele medicale au evaluat persoanele implicate la fața locului. O fetiță, în vârstă de 12 ani a fost transportată de către ambulanța SMURD la Centrul de Primire Urgențe Pediatrie Sibiu, pentru investigații suplimentare, acuzând dureri în zona cervicală și prezentând un atac de panică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Incendiu la un autocamion oprit într-o parcare

În jurul orei 4:00 a.m., ca urmare a producerii unui incendiu la un autocamion oprit într-o parcare, ISU Sibiu a intervenit pe autostrada A1, km 292, Sebeș – Sibiu, în apropiere de intrarea din localitatea Cunța, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. În […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro