SIBIU – Accident pe DJ 106

stiri redactie

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu 2 echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare și un echipaj de pompieri militari pe DJ 106, între localitățile Alțâna și Bârghiș unde un autoturism a intrat într-un cap de pod.
În accident sunt implicate trei persoane, dintre care 2 încarcerate.
Din informațiile primite de la fața locului, una dintre persoanele încarcerate este decedată. În momentul de față se intervine pentru descarcerare celor două persoane concomitent cu acordarea de îngrijiri medicale. Intervenția se află în dinamică. Un bărbat de cca 65 a fost descarcerat și de dcedat. O femeie de cca 72 de ani cu fractură deschisă, conștientă transportată la UPU Sibiu de către echipajul SMURD. O femeie de cca 52 de ani transportată la UPU Sibiu de către un echipaj SAJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Incendiu autoturism participant la Raliul Sibiului.

Două echipaje de pompieri militari din cadrul ISU Sibiu care asigurau măsurile de prevenire și apărare împotriva incendiilor la Competiția Raliul Sibiu au intervenit de urgență pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism angrenat în concurs.Incendiul s-a produs în zona de pădure a stațiunii Păltiniș.Intervenția promptă a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro