Sibienii, tot mai mai nemultumiti de lucrarile la strazi

Nemultumirile legate de lucrarile la strazi urca, din strada, catre cei cu functii de conducere. In cadrul sedintei ATOP de joi, unul dintre membrii autoritatii s-a plans de calitatea lucrarilor din teren. Omul cere ca informatiile legate de neregulile constatate la strazile aflate in lucru sau proaspat finalizate sa ajunga si la primarul Astrid Fodor.

Ca in Sibiu se fac lucrari de mantuiala nu au observat doar oamenii care ne trimit imagini pe adresa redactiei ci si membrii comisiei Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica. In cadrul sedintei ATOP de joi, unul dintre membrii autoritatii le-a cerut colegilor sai sa transmita si la Primarie problemele legate aasfaltarea defectuoasa a strazilor. Cel care a luat cuvantul a spus ca i se pare de neacceptat ca, pe un drum proaspat asfaltat, sa se stranga apa si sa se inunde la prima ploaie, din cauza gurilor de scurgere realizate incorect.

Acesta nu este insa singurul exemplu. Situatia din teren arata ca in ultimii 6 -7 ani lucrarile au fost facute din ce in ce mai prost. Un exemplu ar fi Calea Cisnadiei. Aici dupa taierea panglicii s-a intervenit cel putin o data pe an pentru a se peteci covorul asfaltic. Un alt exemplu este strada Prelungirea Sacel. Aici asfaltul a facut valuri la numai cateva luni de cand strada a fost data in folosinta.  Si asta in conditiile in care modernizarea Prelungirii Sacel a costat aproape 4,3 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atentie, RADAR!!!

Weekendul vine cu noi razii rutiere! politistii sibieni ies in strada pentru a vana soferi beti si vitezomani! In cadrul actiunilor din saptamanile trecute sute de conducatori auto au fost amendati pentru viteza. Cei care au depasit limita legala cu peste 50 de kilometri la ora au ramas si fara […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro