Sibienii se inghesuie sa depuna proiecte pe masura 313

Hila Ovidiu

Pana in acest moment, Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit a primit 2.006 solicitari de finantare pentru investitii in activitati turistice prin Măsura 313 din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala. In judetul Sibiu au fost depuse 63 de proiecte, din care 40 sunt conforme.

Sibienii din mediul rural au profitat din plin de Masura 313, si au depus zeci de proiecte pentru mici afaceri in domeniul turismului rural. Totusi exista si neajunsuri in ceea ce priveste aceasta masura si conditiile de acceptare a proiectelor. La nivel national, Agenţia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) a primit 2.006 solicitari de finantare pentru investitii in activitati turistice prin Masura 313 din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR).  Valoarea fondurilor nerambursabile solicitate prin aceste proiecte, depuse la Oficiile Judetene ale APDRP in perioada 17 aprilie – 16 mai 2012, este de 285.648.046 de euro. Asadar, solicitarile de fonduri au depasit suma disponibila pentru aceasta sesiune de finantare cu 186,5 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Casandra l-a inselat pe Ogica?

Casandra l-a inselat pe Ogica? Alex, fostul iubit al “viespei”  a spus că ar fi avut o relaţie cu ea în timp ce aceasta era împreună cu Stelian Ogică. El a mărturisit că „Viespea” îl iubea pe el şi că pe Ogică îl ţine doar pentru a-l stoarce de bani. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro