Sibienii pot depune actele pentru stimulentul educational oferit de Stat

Hila Ovidiu

Familiile cu putini bani dar care isi duc copiii la gradinita pot beneficia de stimulentul educational oferit de Stat. Cei care se inadreaza in cerintele legii pot depune dosarele pana in 30 aprilie 2016 la Serviciul Public de Asistenta Sociala din cadrul sediului vechi al Primariei.

De stimulentul educational vor beneficia toti copiii proventiti din familii defavorizate care au domiciliul sau resedinta in Sibiu dar si cei cu sau fara locuinta care nu sunt din Sibiu dar frecventeaza unitati de invatamant din municipiu. Tichetul social se va acorda pe baza unei declaratii pe proprie raspundere insotita de restul actelor necesare. Pentru a beneficia de stimulent copilul trebuie sa aiba intre 3 si 6 ani, sa frecventeze regulat gradinita iar venitul pe membru de familie sa nu fie mai mare de 284 de lei. Tichetele vor fi distribuite lunar titularilor de catre fiecare gradinita in parte. Pentru a beneficia de acest stimulent la sediul Serviciului Public de Asistenta Sociala trebuie depus pana in 30 aprilie un dosar care sa contina cererile si declaratiile pe propria raspundere, acte doveditoare privind componenta familiei, acte care sa dovedeasca veniturile nete ale familiei si dovada inscrierii si frecventarii gradinitei de catre micutul beneficiar. Declaratia pe propria raspundere va trebui actualizata din 3 in 3 luni. La fel si actele doveditoare cu privire la veniturile pe membru de familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Scoala altfel la CNM Astra

Incep pregatirile pentru “Scoala altfel”. Muzeul Astra ii imbie pe cei mici cu ateliere de gradinarit, expozitii, ateliere de cusut bratari si multe alte surprize. Saptamana de “vacanta la scoala” are loc in perioada 18-22 aprilie. Editia cu numarul V a programului “Scoala altfel” vine din partea muzeului astra cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro