Sibienii pe podium la Sibiu Football Days

Hila Ovidiu

Timp de 3 zile Sibiul a fost capitala fotbalului pentru juniori. Au participat 400 de copii, inscrisi la competitii pentru 4 categorii de varsta in cadrul competitiei intitulate Sibiu Fotbal Days. La fiecare dintre categoriile de varsta viitorii fotbalisti de la Sibiu au reusit sa isi adjudece cel putin un loc pe podium.

Chiar daca la momentul de fata Sibiul nu are fotbal de prima liga, tinerele talente vin puternic din spate. La Sibiu in weekend a avut loc cea de-a patra editie a Sibiu Football Days. Timp de 3 zile orasul nostru s-a transformat in capitala fotbalului juvenil. Au participat peste 400 de copii inscrisi la 4 categorii de varsta. Fiecare dintre ei s-au luptat pentru a dovedi ca echipa din care fac parte este cea mai buna. Micutii de la cluburile de fotbal din Sibiu au reusit sa ia cel putin un loc pe podium la fiecare dintre cele 4 categorii de competitie. Au fost in total peste 90 de meciuri insumand 4150 de minute de fotbal de calitate. Ineditul editiei din acest an a fost participarea unei echipe din Olanda.

La festivitatea de premiere micutii si-au manifestat bucuria cum au stiut ei mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Parintii care pleaca in strainatate trebuie sa anunte in grija cui lasa copiii

De dragul unui trai mai bun pentru toti membrii familiei tot mai multi sibieni iau drumul strainatatii. In urma lor raman insa copiii care trebuie sa isi termine scolile. Reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului spun ca parintii au obligatia de a anunta in grija cui raman […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro