Sibienii inca mai asteapta dezghetarea pietei fortei de munca

Hila Ovidiu

Numarul locurilor de munca vacante ramane scazut la Sibiu. In aceasta saptamana prin AJOFM sunt disponibile doar 227 de posturi. 14 dintre acestea necesita studii superioare. Reprezentantii AJOFM Sibiu spun ca printre absolventii de scoli inalte se cauta reprezentanti comerciali, consilieri in institutii publice, analisti de cumparari, designeri industriali, administratori financiari sau ingineri.

Majoritatea posturilor insa, mai bine de 200, sunt accesibile persoanelor cu studii medii. Pe acest segment la mare cautare sunt atat cei calificati in diferite meserii cat si muncitorii necalificati.

Cei aproape 60 de angajatori din tot judetul vor agenti de curatenie cladiri si mijloace de transport, asfaltatori, asistenti medicali, ambalatori manuali, brokeri de marfuri, bucatari, betonisti cartonagisti, confectioneri articole din piele asamblori articole din lemn, contabili, controlori de calitate, croitori dulgheri sau femei de serviciu. La mare cautare sunt si frezorii industriali, ingrijitoarele pentru unitati de ocrotire sociala, infirmierele, referentii pe resurse umane, instalatorii, lacatusii mecanici, lucratorii comerciali, magazinerii, maistii si marochinerii. Tot in judetul nostru se cauta si masinisti, mecanici auto, montatori subansamble, muncitori necalificati, bobinatori, operatori confectioneri, operatori la fabricarea produselor congelate de patiserie si panificatie, operatori la masini de tricotat sau operatori montaj linii automate. Agentii economici din Sibiu mai aun nevoie si de sculeri-matriteri, soferi de autobuz, stivuitoristi, tehnicieni pe diferite ramuri, vanzatori, zidari si vopsitori industriali.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Informare meteo de vreme rea

Vremea ramane in continuare urata in toata tara. Meteorologii au emis o informare valabila pentru tot teritoriul Romaniei. Sunt asteptate ploi, ninsori si intensificari ale vantului. Atentionarea meteo este valabila pana vineri la ora 11.00.Informarea meteo a fost facuta publica in cursul zilei de joi. A intrat in vigoare de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro