Sibienii continua protestele!

Hila Ovidiu

Protestatarii nu cedeaza! Joi seara au iesit din nou in strada. Numai in Sibiu au manifestat 12 mii de persoane. La fel s-a intalmplat si in alte 70 de orase din intreaga tara. Protestatarii au obtinut avizul pentru miscari stradale pentru inca 12 zile.

Aproximativ 12 mii de sibieni au luat cu asalt strada pentru a protesta impotriva amnistiei si gratierii in cursul serii de joi. Protestatarii au promis ca pe weekend numarul lor se va dubla si vor cere abrogarea celor doua legi dar si demisia guvernantilor si parlamentarilor PSD. Manifestantii au numit politicienii “gunoaie” si au lasat in fata usii sediului PSD din apropierea pietonalei Balcescu mai multe plase cu deseuri. Tot joi seara a fost inregistrat si primul mic incident in timpul protestelor. Un tanar a incercat sa foloseasca petarde in Piata Mare a orasului. A fost insa prins de autoritati. “Vrem o tara pentru copii nostri, nu pentru penalii vostri”, “PSD, ciuma rosie”, “Cine nu sare, nu vrea schimbare”, sau “Nu stati la caldura, si pe voi va fura” au fost doar cateva dintre sloganurile scandate de catre protestatari. Manifestatia de vineri seara a inceput in jurul orei 17.00 si se va incheia in jurul orei 23.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Acoperisul unei case a luat foc din cauza unui scurtcircuit

Acoperisul unei case de pe strada Somesului din Sibiu a luat foc in aceasta dimineata. Cel mai probabil a fost vorba despre un scurtcircuit electric. Pompierii au fost solicitati sa intervina in dimineata zilei de luni cu 2 autospeciale cu apa si spuma pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperisul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro