Sibienii au cumparat in 2018 vechime in munca in valoare de peste un milion de lei

Hila Ovidiu

Sibienii au platit in 2018 peste un milion de lei pentru a cumpara retroactiv vechime in munca. Anul trecut a fost ultimul dintr-o serie de 3 in care s-au putut face astfel de plati. Acum sunt acceptate platile doar pentru perioadele viitoare.

Timp de 3 ani de zile sibienii si-au putut cumpara vechime in munca pentru a-si completa stagiul de cotizare cu perioade cuprinse intre o luna si  5 ani. Decembrie 2018 a fost ultima luna in care s-au mai putut face plati retroactive. In ultimul an mai bine de 250 de sibieni si-au achitat vechime in munca in valoare de peste un milione de lei.

Cele mai multe contracte au fost incheiate in medie pentru un an si jumatatate. Peste 120 de sibieni au achitat pentru perioada minima de contributii sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tanar in varsta de 18 ani dat disparut

Drama teribila intr-o familie din Sibiu dupa ce mezinul familiei a plecat de acasa. Politistii il cauta cu disperare pe baiat. Acesta este de negasit de sambata. Apropiatii spun ca tanarul ar fi fost puternic afectat de decesul mamei. Tanarul disparut este in varsta de 18 ani si se numeste […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro