Sibieni, sunati la 112 doar daca aveti cu adevarat nevoie de ajutor!

Hila Ovidiu

Numaul apelurilor false pe 112 este in continua crestere. Pompierii fac apel la sibieni sa nu mai foloseasca numarul unic de urgenta decat in situatiile in care incendiile sau cazurile medicale pe care le anunta se confirma cu adevarat. Salvatorii spun ca in timp ce ei se deplaseaza la o alarma falsa se poate intampla o situatie de urgenta pe bune.

Pompierii fac apel la sibieni sa nu sune la 112 decat atunci cand situatia o impune. Salvatorii spun ca intr-o singura luna au avut aproximativ 30 de deplasari la potentiale situatii de urgenta neconfirmate. Pompierii recunosc totusi faptul ca numarul apelurilor in gluma au scazut pentru ca protagonistii acestor glume de prost gust se tem de amenzi. In cele mai multe situatii de apel fals insa oamenii vad o dara de fum si suna la 112, pompierii se deplaseaza la fata locului si constata ca cineva isi curata gradina. De la inceputul anului si pana in prezent au fost facute 238 de apeluri false la care echipajele SMURD sau pompierii au fost nevoiti sa se deplaseze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Calendarul Zilei de 15 septembrie

1254 – S-a născut Marco Polo, celebru călător şi scriitor veneţian (m.08.01.1324). 1486 – Din ordinul lui Ştefan cel Mare, domnul Moldovei (1457-1504), a început construcţia unui nou palat domnesc la Hârlau. 1538 – Instaurarea dominaţiei otomane asupra Moldovei. Ştefan Lăcustă a fost numit domn de către sultan. 1613 – […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro