Sibianca inselata prin metoda „Accidentul”

Hila Ovidiu

Metoda accidentul face din nou victime. O femeie a depus plangere la politie dupa ce a fost pagubita de suma de 50 de mii de lei. Oamenii legii au demarat o ancheta si spera sa ii prinda pe faptasi.

In ciuda eforturilor politistilor de a-i convinge pe oameni sa nu dea bani necunoscutilor, in ciuda campaniilor de prevenire, in ciuda materialelor de presa care au fost difuzate de-a lungul timpului metoda “ Accidentul” continua sa faca victime. La Sibiu saptamana aceasta o femeie s-a prezentat la politie dupa ce a fost inselata cu suma de 50 de mii de lei. Victima a dorit sa ii fie pastrata secreta identitatea insa le-a povestit oamenilor legii ca are unul dintre copii in strainatate si intr-una din zilele weekendului trecut a fost sunata de catre o persoana care s-a dat drept fiul acesteia. Presupusul fiu i-a spus ca a facut accident de masina in Germania si ca este la spital. I-a mai spus si ca are nevoie urgenta de bani si ca va trimite pe cineva dupa prima transa. De bani. La usa femeii s-a prezentat apoi un necunoscut care s-a recomandat a fi trimisul fiului. In doua transe, victima i-a dat necunoscutului suma de 50 de mii de lei. Abia ulterior sibianca si-a dat seama ca a fost victima unei inselaciuni si, disperata ca a ramas fara niciun banut in casa, a depus plangere la Politie. Oamenii legii au deschis o ancheta si spera acum sa ii prinda pe faptasi. Politistii ii sfatuiesc pe sibieni sa nu dea nicioadata bani din casa persoanelor necunoscute indiferent de motivul pe care acestia il invoca. Existenta unui potential accident rutier poate fi cu usurinta verificata. Eventualele amenzi se achita de catre persoana amendata nu prin terte persoane. Chiar si in situatia in care cineva spune ca un membru al familiei dumneavoastra are nevoie de ajutor financiar nu dati bani decat persoanei in cauza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Scandal cu iz penal la Cristian

De la un pahar la un scandal e de cele mai multe ori doar un pas. Asa a fost si in cazul a doi tineri din Cristian. Unul dintre ei l-a lovit pe celalalt. Victima a dat cu capul de asfalt iar acum este in stare grava la spital. Cei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro