Sibianca arestata dupa ce a folosit cardurile mai multor germani pretinzand ca sunt ale ei

Hila Ovidiu

O tanara in varsta de 18 ani risca sa stea 10 ani dupa gratii dupa ce alaturi de alti membri ai unei grupari infractionale a comis mai multe infractiuni de inselaciune si fals in inscrisuri sub semnatura privata. Hoata a actionat in Germania in urma cu aproximativ 3 ani. A fost prinsa in Sibiu dupa ce pe numele ei s-a emis un mandat international de arestare.

Politistii de la Investigatii Criminale au pus mana pe o tanara in varsta de 18 ani pe numele careia fusese emis un mandat international de arestare. In 2014, fata aflata la vremea respectiva in Germania, alaturi de alti membri ai unei grupari infractionale, a obtinut fraudulos mai multe carduri ale unor persoane in special de cetatenie germana de care s-a folosit ulterior pentru a face cumparaturi pentru ea si membrii gruparii sau pentru a lua produse pe care mai apoi sa le vanda pentru a face bani. Faptele au fost comise in perioada 8 aprilie-3 septembrie 2014. Pentru fapta ei tanara risca acum pana la 10 ani de inchisoare. Politistii au prezentat-o Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia pentru confirmarea mandatului de arestare iar mai apoi fata a fost dusa la |Curtea de Apel Alba Iulia. Magistratii au decis sa o plaseze in arest la domiciliu pe o perioada de 15 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Expozitie de gaini si iepuri la Piata Rahova

Cele mai frumoase gaini si cei mai mai simpatici iepurasi pot fi in acest weekend la Sibiu. Expozitia ajunsa deja la editia cu numarul 22 si-a deschis portile la Piata Rahova si isi asteapta vizitatorii pana duminica seara. La finele acestei saptamani sibienii au ocazia de a admira cele mai […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro