Si-a implinit visul

Hila Ovidiu

„Cronica unei echipe de legenda – Stiinta Craiova”, este numele cartii proaspat iesita de sub tipare. Autorul, un suporter inrait al Universitatii Craiova si-a implinit visul de a scrie despre istoria echipei.

Cartea a fost scrisa in doua volume. De candera mic, Iulian Meianu, si-a dedicat  timpul liber jucand fotbal sau urmarind meciuri.  In ultimii cinci ani, autorul s-a preocupat pentru a strange toate informatiile despre istoria Universitatii Craiova. In paginile cartii sunt redate toate episoadele prin care echipa a trecut de-a lungul anilor.  Suporterii „cu sange alb-albastru”, care au ramas cu sufletul alaturi de Universitatea Craiova pot cumpara cartea de pe internet. De curand a avut loc si o lansare in localitatea Babeni, judetul Valcea. Autorul pregateste lansarea cartii si la Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bujorul infloreste la Gura Raului

In zilele de 7 si 8 iulie 2012 comunitatea din Gura Riului isi invita oaspetii la o noua editie a Festivalului de traditii din localitate, Festivalul Bujorul de munte. Ajuns la cea de-a 9- a editie,  manifestarea este una dintre cele mai importante momente ale anului in care portul romanesc, […]

Din arhiva

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro