Si-a aruncat fiica vie in fantana!!!

Hila Ovidiu

Noi amanunte socante ies la iveala in cazul crimei de la Sura Mare. Anchetatorii spun ca tanara in varsta de 14 ani era vie atunci cand a fost aruncata in fantana. Principalul suspect este acuzat de omor calificat.

Anchetatorii au aflat noi amanunte socante in cazul crimei de la Sura Mare. oamenii legii spun ca barbatul si-a omorat mai intai sotia iar mai apoi a incercat sa isi sugrume fiica de doar 14 ani cu ajutorul unui lant. Vazand ca nu reuseste sa o omoare pe copila a aruncat-o de vie in fantana adanca de 18 metri din curtea casei. Tanara a murit inecata exact in acelasi loc in care zacea si trupul neinsufletit al mamei sale. Reamintm faptul ca presupusul criminal, un barbat in varsta de 43 de ani, este acuzat ca si-a ucis cele doua membre ale familiei dupa ce a intrat in conflict cu acestea din cauza vanzarii unei case. Din cauza violentei barbatului femeia ucisa intentase divort. Dupa ce le-a ucis pe cele doua femei agresorul a incercat sa se spanzure. A fost gasit in sura casei de catre fiul mai mare al familiei, un tanar de doar 16 ani. Acesta a sunat dupa ambulanta. Criminalul se afla acum internat in spitalul din Sibiu. In cazul sau procurorii au decis inceperea urmaririi penale pentru omor calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Terenuri scoase la vanzare

Primaria scoate vanzare prin licitatie publica 5 terenuri. Unul dintre ele este amplasat in Fundatura Verzariei iar celelalte in Zona Industriala Vest. Cel mai mare teren are o suprafata de peste 9 mii de metri patrati. Pana la momentul de fata nu au fost stabilite datele la care vor avea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro