Show in Piata Mare

Spectacol de zile mari marti seara in Piata Mare. Cei de la “Gigant Puppets Parade” au facut deliciul publicului printr-un numar de acrobatie si foc. Show-ul a fost parte din programul din acest an al Magic Art Fest.

Cei care s-au aflat in Piata Mare marti seara au avut ocazia de a urmari un spectacol de zile mari. Cei de la Gigant Puppets Parade au venit sa intampine spectatorii asa cum le spune numele cu marionete gigant, iar mai apoi au realizat un adevarat spectacol cu ajutorul focului.

2 thoughts on “Show in Piata Mare

  1. Foarte interesant acest spectacol din Piatra Mare cu poza din Piata Sfatului a trupei de jonglerii cu foc HYPNOSIS. Ma intreb cu ce drept ne-a fost publicata poza pentru a face reclama altei trupe din aceeasi arie a show-biz-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Crucea Rosie si-a deschis stand in Targul de Craciun

Au muncit cateva luni bune crosetand, croind sau desenand. Vorbim despre voluntarii de la Crucea Rosie. Acestia si-au deschis un stand in Targul de Craciun din Piata Mare si si-au scos la vanzare obiectele. Banii astfel obtinuti vor fi folositi pentru a aduce un zambet pe buze in prag de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro