Shopping la…Finante

Hila Ovidiu

Vreti produse bune la preturi mici? Treceti pe la magazinul finantelor! Mai este in stoc marfa in valoare de peste 900 de mii de lei.

indeLa momentul de fata din magazinul celor de la Finante puteti cumpara sandale, pantofi, incaltamite sport, haine pentru adulti si copii, fete de masa, lenjerii de pat, articole de uz casnic si chiar bijuterii. Toate sunt la preturi accesibile, mult sub preturile magazinelor obisnuite. Vorbim despre rochii pentru femei la pretul de 30 de lei, incaltaminte la preturi ce variaza intre 24 si 40 de lei, haine pentru cei mici la preturi de pana in 50 de lei, bijuterii la preturi de aproximativ 10 lei. Magazinul este deschis de luni pana joi intre orele 09.00-17.00 si vinerea intre orele 09.00-13.00. Atentie insa! In data de 15 august magazinul va fi inchis.
In cadrul controalelor Administratia judeteana a Finantelor Publice din Sibiu prin compartimentul de Valorificare Bunuri a valorificat si produse perisabile in valoare de peste 1,4 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Politia in actiune

Aproape 500 de politisti vor fi de minivacanta de Sfanta Maria in strada. Oamenii legii vor actiona pentru a pastra climatul de siguranta, liniste si ordine. Politistii rutieri vor avea actiuni pe alcool. In fiecare zi vor fi pe drumurile judetului aproximativ 150 de politisti. Acestia vor asigura preventia faptelor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro