Shimbari la Prefectura

Hila Ovidiu

Sibiul are de miercuri un nou prefect. Cristian Roman a fost inlocuit prin decizie guvernamentala cu Lucian Radu. Si subprefectul a fost schimbat. In locul Ancai Sandru a fost numita Olimpia Prislopean.

Guvernantii au decis miercuri sa schimbe prefectii in 4 judete ale tarii printre care si Sibiul. Cristian Roman a fost inlocuit cu Lucian Radu. Cel din urma a mai detinut functia de subprefect intr-un alt guvern. Nici Anca |Sandru nu a ramas in functie. Locul ei a fost ocupat tot de o reprezentanta a sexului frumos, in persoana Olimpiei Prislopean. Au mai fost schimbati prefectii de Brasov, Sibiu, Buzau si Teleorman. Au existat voci care au spus ca premierul Grindeanu nu si-a tinut promisiunea facuta in urma cu aproximativ o saptamana de zile. La vremea respectiva, seful Guvernului declara faptul ca in perioada imediat urmatoare nu are in plan schimbarea prefectilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Arestati preventiv pentru comiterea a doua talharii

In loc sa mearga la scoala, 3 tineri cu varste de 16, 17 si 19 ani risca sa mearga dupa gratii. Acestia sunt autorii mai multor talharii comise in Sibiu. Cei trei au fost deja arestati preventiv. Politistii de la Investigatii Criminale au reusit sa prinda in ultimele 24 de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro