Sesiune de depunere proiecte FEADR amanata

Hila Ovidiu

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a decis amanarea sesiunii pentru depunearea proiectelor aferente Masurii 312 – „Crearea si dezvoltarea de micro-întreprinderi”. Sibienii care vor sa depuna proiecte pentru aceasta masura o pot face de abia in luna septembrie.

Sibienii care intentionau sa depuna la APDRP proiecte de finantare pentru masura 312, care se refera la crearea si dezvoltarea de microintreprinderi non-agricole, mai au de asteptat pana la toamna. Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a decis ca sesiujhnea de dpunere de proiecte pentru aceasta masura, care trebuia sa se desfasoarein august, sa fie amanata cu o luna. Pana acum pentru aceasta masura, in judetul Sibiu au fost depuse 76 de proiecte. Unul dintre tinerii care au avut curaj sa depuna un astfel de proiect si si-a pus pe picioare afacerea cu bani europeni spune ca nu e deloc chiar atat de complicat. E nevoie doar de multa perseverenta si rabdare. Afacerea lui, un atelier de tinichigerie si vopsitorie auto, merge acum ca pe roate. Tanarul are si cateva sfaturi pentru cei care se incumeta sa aplice astfel de proiecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Batausi in libertate

Cinci tineri care au stalcit in bataie un barbat din Cisnadie au toate sansele sa scape basma curata. Doar unu dintre ei a fost retinut in arest pentru 29 de zile, iar ceilalti au primit doar interdicita de a parasi localitatea de domiciliu.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro