Serviciu on-line pentru straini

Hila Ovidiu

Strainii care au drept de sedere in Romania isi pot depune acum on line documentatia specifica. Creste astfel eficienta si rapiditatea serviciilor oferite de catre cei de la Biroul Imigrari.

imigrarePortalul de depunere on line a documentelor privind regimul strainilor si cetatenilor comunitari a fost lansat de catre Inspectoratul General pentru Imigrari si vine in sprijinul tuturor cetatenilor din Uniunea Europeana, Spatiul Economic European, Confederatia Elvetiana sau tari terte. Site-ul ofera posibilitatea depunerii on line a actelor scanate. Apoi solicitantul poate vedea stadiul prelucrarii datelor introduse, primirea programarii cu ora si data la care se va putea prezenta la ghiseu pentru a ridica documentele solicitate. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati site ul, sa va faceti un cont, sa depuneti documentele, sa urmariti stadiul solutionarii cererii dumneavoastra si sa va prezentati la ghiseu la momentul la care vi se comunica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se cauta judecatori si grefieri

Sunt cel putin 200 de posturi de magistrati care asteapta sa fie ocupate. Declaratia a facut-o chiar ministrul justitiei aflat in vizita la Sibiu. Acesta spune ca ocuparea posturilor va fi o prioritate pentru perioada urmatoare. In urmatorii 4 ani de zile ar fi nevoie de angajari masive in sistemul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro