Serviciu gratuit inedit adus in sprijinul posesorilor de firme

Hila Ovidiu

Municpalitatea sibiana lanseaza un serviciu inedit destinat proprietarilor de firme. Tot ceea ce trebuie sa faca patronii este sa lase o adresa de mail iar primaria ii anunta cand le expira acordul de functionare.

Anul trecut aproape 2 mii de patroni s-au trezit ca le-au expirat acordurile de functionare. Peste 1400 s-au mobilizat si si-au rezolvat documentele pentru a reintra in legalitate. Alti 300 au facut-o abia dupa data expirarii. In ajutorul lor Primaria Sibiu lanseaza un nou serviciu on –line prin care proprietarii de firme vor putea fi anuntati cu 40 de zile inainte de expirarea acordului de functionare. Cei care vor sa beneficieze de acest serviciu gratuit o pot face anuntand adresa de mail la care vor sa primeasca informarea pana la finele acestei luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Zeci de sibieni au ajuns la spital dupa ce au fost intepati de capuse

In asteptarea rezultatelor dezinsectiei din oras, numarul persoanelor intepate de capuse este in continua crestere. De la inceputul anului si pana in prezent au ajuns la spital ca victime ale acestor insecte 139 de persoane dintre care 15 au fost copii. In ultima saptamana capusele au facut 17 victime. De […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro