Serviciu de depozitare a bagajelor

Hila Ovidiu

Circulati cu trenul? Acum va puteti depozita bagajele la gara, iar dumneavoastra puteti da o tura prin oras. Atentie insa! Nu prin orice oras ci doar prin cele care au serviciul de depozitare a bagajelor. Primele dintre acestea sunt Sibiul, Alba Iulia si Sighisoara. Depozitarea se face insa contracost!

indexxServiciul de depozitare a bagajelor in gari este valabil pentru Sibiu, Alba Iulia si Sighisoara. Asa ca, cei care calatoresc spre cele 3 destinatii sau sunt in tranzit intre cele 3 statii de cale ferata pot sa-si lasa bagajele contracost la Biroul de depozitare. Tariful este de 4 lei pentru 3 ore. Pentru mai mult de 3 ore tariful este de 7 lei. Nu sunt acceptate bagaje fragile sau care contin marfuri perisabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cati medici au plecat?!

Satui de salrii mizere si conditii proaste de munca, medicii din spitalele sibiene aleg sa plece in sistemul sanitar privat. Managerul Vasile Spinean spune insa ca din institutia pe care o conduce au plecat doar cativa si asta pentru ca spitalul nu avea pentru ei practic domeniu de activitate atata […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro