Sera cu accidente rutiere la Sibiu

Hila Ovidiu

2 accidente au avut loc in ultimele 24 deore in judetul Sibiu. primul dintre ele s-a petrecut pe podul de la Piata Cibin iar cel de-al doilea pe Hula Brdului. Politistii ii sfatuiesc pe soferi sa fie atenti in trafic pentru a evita astfel de evenimente neplacute.

Primul eveniment rutier s-a produs in cursul serii dupa ora 20.00 in zona Pietei C|ibin unde, un sibian in varsta de 52 de ani a patruns in intersectie fara sa acorde prioritate si a intrat in coliziune cu un auturism condus regulamentar de catre o femeie de aceeasi varsta. In urma impactului dintre cele doua masini au rezultat 4 victime.

Cel de-al doilea eveniment rutier s-a produs pe Hula Bradului unde, un barbat in varsta de 58 de ani a pierdut controlul directiei si s-a rasturnat in afara partii carosabile. Din fericire in acest caz nimeni nu a fost ranit insa conducatorul auto a tras o sperietura sora cu moartea. Politistii le recomanda tuturor participantilor la trafic sa fie atenti, sa fie prudenti in miscari si sa se adapteze in permenenta la conditiile meteo.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aproximativ 1200 de sibieni vaccinati de gripa in ultima saptamana

Aproximatvi 1200 de sibieni s-au vaccinat impotriva gripei in ultima saptamana. Cei care vor sa se imunizeze trebuie sa se grabeasca pentru ca stocul de ser scade de la o zi la alta. De la inceputul campaniei de vaccinare si pana in prezent au fost consumate aproape 18 mii de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro