Sensuri unice

Hila Ovidiu

Atentie sibieni!!! Vineri au fost institutite noi sensuri unice in oras!!!Acestea vizeaza zona Calea Dumbravii-Vasile Milea-Oituz.

Dupa Oituz si Lomonosov alte strazi din zona Hipodrom primesc reguli speciale de circulatie. Acestea au fost gandite si puse in teren in incercarea de a dirija traficul catre punctele care pot prelua volumul de trafic rezultat si il vor putea directiona catre strazile. Noile semne de circulatie spun ca pe strada Dorului se va circula dinspre Hipodromului spre Aleea Buia, pe strada Miraslau se va circula dinspre Hipodromului spre Vasile Milea, pe strada Andrei Muresanu se va circua dinspre Milea spre Hipodromului, pe strada Aleea Buia se va circula dinspre Oituz spre Dorului, iar pe strada Cernei se va instituti sens unic diferit pe cele doua tronsoane ale sale. Astfel pe portiunea dintre Andrei Muresanu si Miraslau se va circula dinspre Miraslau spre Andrei Muresanu, iar pe portiunea dintre Porumbacului di Iorga se va merge dinspre Porumbacului spre strada Nicolae Iorga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Caldura mare

Ne asteapta un weekend fierbinte. Meteorologii anunta temperaturi de peste 30 de grade in majoritatea zonelor tarii. Pentru a ne proteja de arsita verii medicii ne dau si ei cateva recomandari. Caldura revine in tara noastra. Dupa cateva zile in care ne-am lafait cu temperaturi de sub 26 de grade, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro