Semicentenar la Scoala 2 din Cisnadie

Hila Ovidiu

Scoala numarul 2 din Cisnadie a implinit vineri 50 de ani de existenta. Momentul festiv a fost unul cat se poate de emotionant. Au vorbit depre ceea ce a insemnat pentru ei aceasta scoala atat actualii dascali cat si fostii elevi. Din programul aniversar nu au lipsit momentele artistice.

10.10.2014 10:51Moment festiv las Scoala Gimnaziala Numarul 2 din Cisnadie. Institutia a sarbatorit vineri 50 de ani de existenta. Ani in care a dat societatii oameni de o inestimabila valoare. Parte dintre ei s-au intors sa le indrume pasii generatiilor care au urmat. Vorbim aici despre dascali care au venit sa invete tocmai in scoala in care au facut primii pasi in lumea cunoasterii. Cu emotii in glas ne-a vorbit si actualul director al scolii. Sarbatoarea nu avea cum sa se incheie fara momente artistice realizate de catre elevii scolii. Noi va prezentam cateva dintre ele. Sccoala 2 din Cisnadie a fost data in dolosinta in anul 1964. cladirea este compusa din 26 de incaperi si contine laboratoare de fizica, biologie, logopedie, informatica sau muzica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident in Dealul Daii

Accident in Dealul Daii. 3 persoane au fost ranite in evenimentul rutier. Traficul in zona a fost blocat pentru mai bine de o ora. Accidentul rutier s-a petrecut in aceasta dimineata pe drumul judetean 106 Sibiu –Agnita in zona Dealului Daii. De vina pentru producerea accidentului este un sofer de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro