Selectii pentru Danemarca

Hila Ovidiu

Vreti sa lucrati in strainatate? Nu ratati selectiile facute de ANOFM! Acum se cauta persoane care sa munceasca in sectorul agricol in Danemarca.

La-munca-câmpului1

Angajatorii din Danemarca au fost atat de incantati de romanii care au muncit la culesul de mazare in anii trecuti incat vin si in acest an sa faca recrutari. Cei care vor fi selectati vor munci in estul insulei Funen Oerbaek. Contractele vor fi semnate pentru perioada 20 mai-10 septembrie. De retinut este faptul ca muncitorii vor fi platiti in functie de performante. Astfel danezii dau cam 0,6 euro pentru un kilogram de mazare culeasa. La acesti bani se asigura si 12,5 la suta din suma, bani pentru concediu. Se va lucra timp de 6 zile pe saptamana. Nu se vor putea depasi insa 40 de ore lucrate. Ziua de munca se va incepe dimineata devreme si se va incheia la orele pranzului. Angajatorii vor de la cei interesati cunostinte minime de limba romana, experienta in munca agricola, onestitate si responzabilitate. Muncitorii au ocazia de a-si dezvolta si alte abilitati pe langa culesul mazarei. Unii lucratori pot fi ambalatori, soferi, tamplari sau supervizori. Cei interesati trebuie sa vina la AJOFM Sibiu cu o copie dupa caetea de identitate, un cv model europass, un cazier care sa ateste ca posesorul nu are antecedente penale, o adeverinta de la medicl de familie cu mentiunea clinic sanatos si o poza de tip pasaport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Mondiala a Prematuritatii

17 noiembrie este cunoscuta ca Ziua Modiala a Prematuritatii. Cu aceasta ocazie o asociatie ce vine in sprijinul bebelusilor nascuti prematur alaturi de municipalitatea sibiana au pus la cale un eveniment cu totul inedit. Timp de o saptamana Turnul Sfatului din Sibiu va fi colorat in violet, prin intermediul unor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro